"Attefallshus" - 25 kvadratmeter utan bygglov

Efter 2 juli 2014 är det tillåtet att bygga en komplementbyggnad på 25 kvadratmeter på sin tomt utan bygglov. En annan nyhet är att komplementbyggnaden får användas som parmanent bostad, men kan också användas som garage, förråd eller gäststuga. Om huset placeras närmare tomtgräns än 4,5 meter krävs tillstånd från granne. Husets nockhöjd får vara 4 meter vilket möjliggör att huset kan ha loft. Vidare kan huset hyras ut, men får inte säljas. Innan byggstart krävs ett bygganmälan/startbesked till kommunen. Kostnad för startbeskedet varierar från kommun till kommun.

Vi vill gärna hjälpa till att hitta ett hus som passar just dig. Nedan finner du några exempel på bygglovsfria hus (Attefallshus). Läs mer under "Våra hus".

Vår unika, patenterade väggkonstruktion och våra energiglasfönster ger dig ett mycket välisolerat hus utan köldbryggor. Läs med under "Climatewall".
Climatewall
Våra hus
Pris
I våra hus använder vi vår patenterade väggkonstruktion - Climatewall. Vi använder PIR-isolering som både har ett mycket bra isoleringsvärde och är mycket brandtåligt. Väggkonstruktionen ger dig ett välisolerat hus utan köldbryggor. Konstruktionen skumfogas för maximal täthet.
Läs mer om Climatewall...
Vilken av våra husmodeller passar dig bäst? När vi tagit fram våra husmodeller har vi fokuserat på att använda 25 kvm så effektivt som möjligt. Husen kan användas som permanentboende eller gäststuga.
Givetvis är våra husmodeller endast förslag hur de kan se ut som vi naturligtvis kan anpassa efter era behov och önskemål.
Välkommen till husvisningen...
Vad kostar det?
Eftersom vi inte har några färdiga "Attefallshus", utan förslag på vad man kan få plats med på 25 kvadrat, går det inte att svara på den frågan utan att vi vet mer.
Titta på våra exempel och få ideer. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy ditt "Attefallshus". Läs vidare och hör av dig.
En offert är alltid gratis!
Läs mer om prisindikation...
Vår filosofi
Vi vill förvärkliga dina husdrömmar. Din husdröm kanske är en ny modern och energisnål villa.Det kanske är renovering eller ombyggnad av ditt befintliga hus. Din husdröm kanske är en tillbyggnad av villan. Du har kanske tonårsbarn som vill ha en egen bostad. Ett "Attefallshus" på på 25 kvadrat på tomten är kanske en trevlig lösning. Varför inte ett gästhus, förråd eller garage/carport.
Oavsett hur dina husdrömmar ser ut hjälper vi dig hela vägen. Vi vill förvärkliga dina husdrömmar!
Vi ser fram emot att höra av dig!
25_kvadrat_och_klimatvillan002004.jpg icon_facebook.png icon_twitter.png